editorial

Det er jo nok så fint, at du har fundet ud af, hvad du gerne vil sende; at du har skaffet en pakke, der hverken er for stor eller lille til at have indholdet i sig; at du har foret det med boblefolie og andet, så der er lidt at give af, og der er mindre chance for, at det går i stykker.

Du har også undersøgt, hvordan det er lettest og billigst til den bedste pris at få sendt din pakke til det givne sted, og så det kommer frem hurtigst muligt.

Det kan være med omdeling, med et forsendelsesfirma eller det danske postvæsen. Der er efterhånden mange muligheder for den slags.

Så du har sådan set styr på alle de praktiske fornødenheder, så der er blot tilbage at skrive en modtageradresse på pakke.

Brug et pakkelabel til at skrive adressen på

Det er der sådan set ikke noget forkert i at gøre, men der er jo en chance for, at skriveriet bliver overset, tværet ud eller revet lidt i stykker undervejs i forsendelsen.

Du sætter jo også porto korrekt på, så hvorfor ikke bruge dine penge på at køb pakkelabel, så du er virkelig sikker på, at det kan ses med skrift på hvid baggrund – som det oftest er – og så pakkens farve i kontrast til dette, så man hurtigt kan identificere, hvor pakken skal hen?

Du synes måske, det er penge ud af vinduet, men det bliver jo endnu dyrere, hvis pakken ikke kommer frem, fordi man ikke kan afkode dens leveringsadresse.

Har du så også glemt at sætte afsenderadresse på, så kan der blive endnu større chance for, at du ikke ser pakken igen til at kunne omgøre processen.

Så selvom det kan virke som lidt luksus at skulle have et pakkelabel på, så er det en god tjeneste at gøre for sig selv.