editorial

Færdes du ofte udendørs i naturen? Så bør du overveje at investere i militær udstyr.

Hvorfor skal jeg vælge militær udstyr?

Der er mange gode grunde til at vælge grej og beklædning med militære specifikationer.

Militær udstyr er fremstillet til at kunne holde, i smart og gennemtænkt design og solide materialer. Hvis du har brug for vandtætte støvler, varmt og åndbart undertøj eller en solid vindjakke som kan holde til de barske danske vejrlig hele året rundt er det militær udstyr du skal have fat på.

Samtidig vil militær beklædning være tilpasset farverne i skov og krat samt på marker og i enge således at du går i ét med omgivelserne. Dette er en fordel for jægeren eller for dig som blot gerne vil færdes ubemærket i det fri.

Militær udstyr er kort sagt perfekt til udendørslivet i den danske natur – og det uanset om du er campist, nyder at gå på jagt, eller blot elsker at drage på eventyr i ny og næ.

Hvor kan jeg købe militær udstyr i solid kvalitet?

Hvis du leder efter militær udstyr som kan holde til lidt af hvert bør du vælge produkter fra brands som borger for de høje kvalitetsmæssige standarder. Disse kan du finde i stort udvalg hos den online forhandler af jagt og militær udstyr XtraGrej.

XtraGrej er leveringsdygtig i militær udstyr fra producenter så som 5.11 Tactical, 5etta Handsker, AccuSharp, Adventure Food, aLoksak, Arktis, Bates Støvler, Beretta jagtudstyr, CamelBak, Deerhunter, Leatherman, Lowe Alpine, Maglite, Meindl, Mil-Tec, Pierre Beauvais, Salomon, Sandberg Active, Smith & Wesson, Tacgear, Termo Original, Trangia, Victorinox og Winchester.

I den online shop kan du finde alt fra beklædning – for eksempel overtøj og undertøj – til rygsække, knive, diverse etuier, fodtøj, sokker og huer. Du kan se det store udvalg af jagt og militær udstyr på hjemmesiden xtragrej.dk.