editorial

Selvfølgelig kan man godt få nogle billige kabelbakker, der er gode, men vi mener mere, at man ikke skal gå efter de aller billigste på markedet, for så er kvaliteten nok også derefter.

Man skal lidt se det som en graf, hvor de billigste med den største sandsynlighed er de ringeste kabelbakker, men på et tidspunkt rammer kvalitet og pris hinanden, så de stemmer overens med, hvad man køber, også er det, som man får.

Ligeledes kan man så sige, at som grafen fortsætter, så ender man måske med at betale alt for meget for noget, der måske mere er et brand og en anelse ekstra sikkerhed, men til en alt for høj pris, hvor disse penge kunne være gået til noget andet – medmindre man har penge som skidt.

Derfor skal man holde sig fra at købe kabelbakker fra hjemmesider, specielt fra udlandet, hvor prisen er rigtig mange procenter under gennemsnitsprisen af, hvad du kan få dem for på de hjemmesider, der virker autentiske.

Det er også en grund til at handle dansk: du er mere sikret via loven og forholdsvis sikker på, at du har at gøre med reelle produkter og ikke kopiprodukter.

Du kan dog risikere at støde på hjemmesider, der er blevet oversat til dansk, men som ikke er danske. Her er det med at bruge ens sunde fornuft.

Man kan nemlig også risikere at støde på kopiprodukter af kabelbakker, hvor de i faconen og farven ligner dem, man ellers kender; her bør en alarmklokke ringe, hvis prisen er virkelig lav.

Måske ender man ligefrem med at købe hælerprodukter!

Omvendt kan man også sagtens støde på kabelbakker, der ligner og fungerer som dem, man kender af de dyreste typer, men som hedder noget helt andet, der er mindst lige så gode som de dyre af slagsen.

Køb med omhu.