editorial

Hvis du nyder at strikke, er du sikkert altid på udkig efter noget lækkert garn, du kan bruge til dit næste projekt. Hvis du ikke har så meget tid til at gå i garnbutikker, kan det dog være, at du nu står og mangler garn. Det er rigtig ærgerligt, da det netop kan være virkelig rart og afstressende at skabe noget af garn ved for eksempel at strikke eller hækle. 

Har du ikke tiden til at købe garn i en butik til dit næste projekt, er det oplagt, at du gør det på nettet i stedet. I det tilfælde kan du gøre det uden for arbejdstiden, når du sidder derhjemme i sofaen. Du behøver derfor ikke at stresse rundt for at nå åbningstiderne i en bestemt butik. I løbet af bare få dage modtager du garnet og kan komme i gang med dit projekt. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe garn. Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg af blandt andet dropsgarn og hjertegarn, er lemviggarn.dk. De har virkelig mange forskellige farver, og du kan dermed nemt finde det rette. Læs mere på https://lemviggarn.dk/ 

På lemviggarn.dk kan du få alle de oplysninger, du har brug for om garnet. Dermed bliver det nemt for dig at vælge det rette. Det kan for eksempel være, at du er ude efter bomuldsgarn. I det tilfælde kan du hurtigt overskue, om garnet er 100 % bomuld eller ej. 

Skal du strikke noget, der er en, der skal gå med, for eksempel en babytrøje, er det vigtigt, at den kan vaskes. En baby kan jo ikke lade være med at svine sig tøj til. På lemviggarn.dk opgiver de også altid, om garnet kan vaskes, og hvor mange grader det kan vaskes på. Det hjælper dig også til at træffe det rette valg.