editorial

Det er jo noget lokkende for en, at man kan se den her spillemaskine foran en, som man ved, indeholder en masse penge eller jetoner, der kan omsættes til penge, og man skal bare lige have dens udfald til at passe på en bestemt måde – i større eller mindre omfang – og så vil den kaste ens indsats mange gange igen!

Man besøger måske en bestemt spillehal, https://roskildespillehal.dk/ , og man har en favoritmaskine, som man godt kan lide at sidde ved.

Spændingen stiger i kroppen, som man begynder at spille, og med tiden føler man også, at man er forbundet med den her maskine og kender den på en måde, som ingen andre gør.

Alligevel holder den jo den her gevinst tilbage for sig selv, som man virkelig gerne vil have fingrene i. Det kunne forandre ens liv til det bedre på en gevaldig måde.

Måske var der en måde til at få gevinsten ud af den?

Du vinder ikke på maskinen i længden

Du skal ikke her lære om, hvordan man “hacker” sådan en maskine eller bryder den op, for det er både snyd og ulovligt.

Men du har sikkert længe overvejet, om der ikke var en måde, hvor du kunne aflure og narre maskinen til at give dig gevinsten på, uden det var ulovligt.

Det er der bare ikke.

Tænk på det sådan er: En spillehal er en forretning ligesom mange andre, og der skal være et overskud, før det kan løbe rundt.

Alle kender historierne om dem, der vadede ind i en spillehal og vandt styrtede ved første indsats, og der er da nogle – måske en hel del – der over nogle perioder kan vinde mere, end de satser.

Men størstedelen skal tabe, for ellers eksisterende den her spillehal og din yndlingsmaskine ikke.

Derfor er de maskiner ikke lavede til, at du skal kunne “regne” dem ud.