advertorial

Et gammelt citat 

Et gammelt citat såsom “I krig og kærlighed gælder alle kneb” er en velkendt ‘saying’ og betyder egentlig bare, at når man kæmper om den store kærlighed, jamen så gælder alle kneb. 

Hvad mener der så lige med det, tænker du måske. Det er et udtryk, som egentlig bare tegner et billede af, hvordan man nogengange må kæmpe for kærligheden og omvendt også kæmpe for at holde sammen på den. I nogle tilfælde bliver folk skilt, fordi der bare ikke er mere at gøre, og så er det, at man begynder at kæmpe med næb og kløer – men i en negativ forstand. 

For der findes ikke noget mere nederen, at når folk går fra hinanden og ender ud i den værsttænkelige skilsmisse. Det er endnu slemmest, når der er børn indblandet, og der måske er penge iblandt parret. Så kan bølgerne gå højt, og udtrykket “I krig og kærlighed gælder alle kneb” får nu en helt anden betydning.

Og så er det, at man som par kan have brug for en mediator og i nogle tilfælde faktisk en advokat til at redde de værste tråde ud. Derfor er det bedste udgangspunkt for alle parter at få en advokat, der kan hjælpe jer på vej i den rigtige retning. 

Kan man få hjælp til at forhandle bolig?

Svaret er ja. Der findes nemlig ikke kun advokater, der hjælper med at fikse dit parforhold. Der findes også boligadvokater som i aller højeste krav ved lige præcis, hvordan de skal fikse din bolig – hvad enten det er angående salg eller køb. 

Du kan læse mere om dét at være boligadvokat lige her, og hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med: https://eboligadvokat.dk/koeb-af-ejerlejlighed/

På mange måder vil det minde om din advokat fra skilsmissen, men vil i dette tilfælde være den lidt sjovere del.