editorial

De fleste mennesker oplever mindst én gang i løbet af deres liv at de har brug for at dele oplevelser eller følelser med et menneske som ikke nødvendigvis er en del af den nære omgangskreds.

Selv om venner og familiemedlemmer kan være gode støtter når man gennemgår eksempelvis sorg efter et dødsfald, en hård skilsmisse eller andre kriser her i livet kan der stadig være emner som kan være svære at tale om med de allernærmeste. Det kan være man er plaget af skyldfølelse, eller føler at éns følelser på en måde er forkerte. Her er det godt at have en terapeut at tale med.

En psykoterapeut vil aldrig dømme dig, ej heller forklejne eller bagatellisere dine problemer. Du vil få mulighed for at vende hver en sten i dit sind indtil alt hvad der tynger dig kommer frem i lyset. Og så vil du kunne opnå et bredere perspektiv på din livssituation og din tilværelse som helhed.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med?

En psykoterapeut hjælper gennem samtale baseret terapi mennesker med alt fra hjertesorg til depression, stress, angst eller langvarig sorg lidelse. En dygtig psykoterapeut vil kunne hjælpe dig med at få det bedre, uanset hvad du kæmper med, og uanset om du har en diagnose eller ej.

psykoterapeut

Hos en psykoterapeut findes ingen tabuer – og da en psykoterapeut er underlagt professionel tavshedspligt kan du være sikker på at intet af det I taler om kommer til at forlade konsultationens fire vægge.

Hvor kan jeg gå i psykoterapi i Hillerød?

Hvis du søger en dygtig psykoterapeut i Hillerød kan du med fordel vælge Christian Uhrskov. Christian Uhrskov er psykoterapeut med mange års erfaring inden for den samtale baserede terapi, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig uanset om du står midt i en eksistentiel krise eller om du er sygemeldt med stress.

Du kan læse mere om Christian Uhrskov på hjemmesiden christianuhrskov.dk