editorial

Måske synes du, at frækt lingeri virker som en overflødig investering. Der er her trods alt tale om undertøj, som man i sagens natur har på inden under tøjet. Og der er jo ingen, der får det at se i det daglige.

Men her skal du tænke på at du selv kan mærke tekstilet i undertøjet mod din hud. Lingeri er den mest intime beklædningsdel der findes. Det fine undertøj kommer i berøring med dine mest følsomme kropsdele – og derfor er det vigtigt at tøjet er udført i lækre og åndbare materialer.

Samtidig vil lingeri til forskel for masseproduceret undertøj af typen som du finder i sampak i det lokale supermarked som oftest have et smukkere design med en langt bedre pasform. Det betyder for det første at lingeri er en del pænere end generisk undertøj, og for det andet at der er større komfort forbundet med at være iført eksempelvis BH og trusser som er fundet i en lingeri butik frem for i tekstil afdelingen i et supermarked.

Sæt gang i dit sexliv med lingeri

Du behøver således ikke at have en fast partner, eller bare en fræk aftale, for at kunne nyde de gode effekter af lækkert og veldesignet lingeri. Du kan udmærket sagtens selv have glæde af fornemmelsen af at være ”dressed to the nines” inderst inde.

Med lingeri i den rette pasform kan du føle dig smuk og sexet, og dermed øge din selvtillid hele dagen igennem. Og dette vil skinne igennem i din udstråling på daglig basis.

Der ud over vil du som lever i et fast parforhold kunne sætte lidt ekstra krydderi på de erotiske udfoldelser hvis du præsenterer dig i smukt lingeri over for dit hjertes udkårne. Så skal der nok blive sat fut i fejemøget på den fede måde!

Find lækkert lingeri online på intensliving.dk.