editorial

Hvis du er typen, som nyder luksus, og som samtidig lægger høj vægt på kvalitet i din hårpleje, er det oplagt for dig at prøve Label M. Og hvis det samtidig er vigtigt for dig, at dine pleje og styling produkter samt de produkter, du bruger til daglig vask af dit hår, ikke er tilsat hormon forstyrrende stoffer eller potentielle allergener, er Label M med sikkerhed det rette brand for dig.

Samtlige Label M produkter er nemlig fremstillet med et minimum af kunstige tilsætningsstoffer – det vil sige, at de er nærmest fri for parabener, ftalater og lignende stoffer. Label Ms produkter er fortrinsvis fremstillet på basis af naturlige ingredienser, som er forarbejdet ved hjælp af skånsomme metoder som for eksempel koldpresning. På den måde bevares de nærende indholdsstoffer og plejende egenskaber.

Som eksempler på ingredienser i Label Ms produkter kan nævnes, soja og hvede protein, havre, honning, cedertræ, pebermynte, citrongræs, kvæde, jojoba og rismælk. Alle ingredienser er med til at styrke håret og opbygge det indefra, således at det fremstår naturligt smukt og skinnende – og med en helt ekstraordinær duft. Ønsker du et naturligt blødt og glansfuldt hår, er produkter fra Label M således helt sikkert noget for dig.

Hvor kan jeg købe Label M billigt online?

Hvis du leder efter en god og billig webshop med et stort udvalg af hårpleje og styling produkter fra Label M, kan du kigge forbi smukkere.dk. Her finder du såvel hele produkt serien fra Label M som produkter fra andre kendte og velansete brands så som L’oréal, Macadamia Natural Oil, Dove, Escentric Molecules, Fudge, Ghd, Gillette, Gucci, Hh Simonsen, Joico, Kerastase, American Crew, Attitude By Trontveit, Biosilk, Kevin Murphy, Max Factor, Maybelline, Milk_Shake, Nivea, Osmo, Paul Mitchell, Piz Buin – Solprodukter, Redken,Ren Skincare og Revitalash.

Find dine produkter på smukkere.dk