editorial

Har du gået og tænkt over, hvad du kan gøre, for at bidrage til at redde regnskovene? Læs med her og få inspiration til, hvad du kan gøre for at hjælpe og støtte organisationerne. 

Rigtig mange støtter forskellige organisationer i dag på den ene eller anden måde. Nogle støtter hver måned med et fast beløb, andre støtter årligt og nogle støtter kun et par gange om året. Det er meget forskellige hvordan folk støtter og hvad de støtter op om. Mange støtter op om en hjertesag, altså en sag som de har tæt på hjertet og som betyder noget specielt for dem – det kan eksempelvis være Kræftens Bekæmpelse.

Hvis du har et nært forhold til naturen, en kærlighed for skovene, en kærlighed for regnskovens dyr – så er det måske de organisationer, som kæmper for at redde regnskoven og de danske skove, som du skal støtte. 

 

Find en støtte der passer til dig og din situation

Der er som sagt forskellige måder hvorpå man kan støtte. Hvis man ikke har så mange penge, så kan det være voldsomt at tilmelde sig en fast betaling hver måned eller år. Derfor vælger nogle at støtte på en anden måde. 

I dag findes der nemlig organisationer, som sælger forskellige produkter. Hvis du køber et af deres produkter, så er de med til at støtte deres kamp om at redde regnskoven. Det kan være du fremover kan finde de kommende julegaver gennem organisationer i stedet for i almindelige butikker. 

Hele gaveræset i dag, er også noget mange, er stået af på. Derfor kan det give rigtig god mening stadig at give en sød gave, men med lidt mere omtanke bag. Gaverne man oftest køber hos organisationer, som red regnskoven, er gaver, som ikke belaster miljøet eller bæredygtigheden. Det kan være en sød bamse eller en flot træfigur, som ikke belaster miljøet og verdenen.

Mange kan godt lide at støtte organisationer i form af gaver, fordi så føler man også at man får noget igen. Det kan virker hårdt, men sådan er der mange, der har det. Ellers kan de måske føle at deres penge bare forsvinder. Hvis man ikke har ret mange penge, så er det en god måde at støtte op om kampen for at redde regnskoven, ved at købe julegaverne fra organisationerne næste gang.