advertorial

Måske er du så heldig, at du har en god skrædder, som du altid sværger til, når du skal have lavet skræddersyet tøj, og selvom du da også betaler prisen for dette, så er kvaliteten ved tekstilerne og pasformen også derefter.

Men derfor vil du gerne forsøge at beherske dig med dine besøg hos skrædderen, selvom det kunne være skønt at have alt ens tøj skræddersyet.

Ville det ikke også være federe, hvis noget specielt tøj til dig er skræddersyet, mens andet er købt i tøjforretninger, så du virkelig kan føle og mærke forskellen, når du har skræddersyet tøj på, og når du har noget almindeligt tøj på, der ikke er lavet specifikt til dig?

Men det efterlader os stadigvæk med spørgsmålet angående, hvor tit man skal besøge ens skrædder for at få lavet skræddersyet tøj.

For selvfølgelig kan man da lave en lang bestillingsseddel hos skrædderen, selvom det nok vil komme til at koste mange penge her og nu, eller man kan lægge en langsigtet plan sammen med skrædderen om, hvad for noget tøj man vil have lavet hos vedkommende.

Så forpligter man også hinanden til at ses igen, og man kan eventuelt betale, når hver produkt er lavet færdigt, så det bliver en form for afdragsordning, hvis man kan blive enige om dette.

Ellers er det jo nok smartest at besøge skrædderen i god tid forud for, at man får brug for noget skræddersyet tøj, så det er klart til en given anledning.

Her er det værd at indvende, at selvom man får lavet noget tøj skræddersyet til en bestemt begivenhed, så kan man jo altid bruge det ved andre lejligheder.

Det kunne være bryllupper, gerne ens eget, en rund fødselsdag, rund bryllupsdag eller lignende af de store, som ikke altid lige kommer igen.

Det er værd at gøre sig bemærket, bare ikke altid og hver gang. Gør det til en særlig lejlighed.