editorial

Skal du sende en pakke til en modtager i Danmark eller i det store udland er du sikkert interesseret i at gøre forsendelsen så billig som overhovedet muligt. Til det formål bør du sætte dig grundigt ind i hver enkelt pakkepost virksomheds priser og produkter. Dette kan godt være noget af en jungle – for dem er der en del af på markedet.

Det kan godt være svært at gennemskue om man skal vælge PostNord, UPS, DHL, GLS, FedEx, Bring, DAO eller JetPak – alle store aktører på markedet for fragt og distribution. Og som om det ikke skulle være nok tilbyder hvert enkelt firma et hav af forskellige produkter som hver især indeholder services og tjeneste ydelser.

Det kan være rigtig vanskeligt at vide præcis hvad man i denne sammenhæng har brug for når pakken skal hurtigt og sikkert frem, og forsendelsen helst ikke må koste spidsen af en jetjager. Og derfor er det en rigtig god idé at finde en god vejledning i forsendelse af pakker online.

Hvordan kan jeg sende en pakke billigt og uden besvær?

Du bør altid gøre dit forarbejde grundigt når du står for at skulle sende en pakke, uanset om forsendelsen skal foregå indenrigs eller internationalt. Først og fremmest er det vigtigt at du kender de nøjagtige dimensioner på din pakke, her under højde, bredde, længde og vægt.

Dernæst skal du, såfremt du skal sende en pakke til en modtager uden for EU’s grænser, angive værdien af varerne i din forsendelse. Dette er af hensyn til told, og gøres ved hjælp af et såkaldt told dokument som skal følge pakken. Og så skal du selvfølgelig være opmærksom på reglerne for indførelse af diverse varer i det land hvori pakkens modtager befinder sig.

Du kan læse meget mere om billig forsendelse af pakker på sendenpakke.dk