editorial

Hvis du og din bil er bosat i den sydlige del af Jylland – nærmere betegnet Aabenraa eller nærmeste omegn – giver det mening af vælge en bilsyns hal i nærheden. På den måde skal du ikke så langt, når din lastbil eller varevogn skal igennem det obligatoriske periodiske syn, eller når dit køretøj skal synes i anledning af ændringer i registrerings attesten.

I Aabenraa finder du LB Bilsyns berømte synshal, som er centralt beliggende hos Skifter Lastbil A/S på Lundsbjerg Industrivej. Denne synshal har særligt speciale inden for syning af køretøjer på over 3500 ton – for eksempel større ladvogne, varebiler og busser samt lastbiler.

Du kan også få synet din campingvogn, din heste transport eller andre former for trailere og anhængere i LB Bilsyns synshal i Aabenraa, som lever fuldt op til alle de på området gældende regler og standarder.

Hvem er LB Bilsyn?

LB Bilsyn blev i 2005 grundlagt af to tidligere medarbejdere hos Statens Bilinspektion, da denne samme år blev privatiseret. Siden har LB Bilsyn åbnet bilsyns haller i såvel Aabenraa som Kolding, Vojens, Padborg og Tønder – alle med det bedste udstyr og de mest engagerede medarbejdere. Begge de motor og bil sagkyndige kolleger har stor ekspertise inden for – og mange års erfaring med – udførelse af syn på alle typer køretøjer samt udarbejdelse af syns attester.

Hos LB Bilsyn får du ikke blot en formidabel kundeservice, og et bilsyn, som går i dybden med køretøjets køre egenskaber. Du får også en solid faglig vurdering af dit køretøjs tilstand og beskaffenhed, samt professionel rådgivning og vejledning til dets pleje og vedligeholdelse. Derfor kan du med fordel vælge LB Bilsyn i Aabenraa, når dit køretøj skal igennem periodisk syn, eller synes i forbindelse med ejerskifte eller andre ændringer i dets registrerings attest.

Læs mere om bilsyn i Aabenraa på lb-bilsyn.dk