editorial

Mange mænd er til dagligt generet af hårtab, som kan forekomme i forskellige grader. Dette kan være genetisk bestemt og opleves af mange mænd, i løbet af livet. Dette kan ske i form af høje tindinger, helt eller delvist skaldethed eller formindskelse af fylde i håret.

Vi har også flere klienter som døjer med Alopcia eller arvæv fra evt. tidligere hårtransplantationer, som de ønsker at få dækket. Det kan for mange være en gene og kan i værste tilfælde, tilbageholde dig fra at leve dit liv fuldt ud. Det mener vi ikke er en holdbar løsning derfor har vi specialiseret os inden for hårpigmentering – også kendt som hårtattoo. Der findes flere forskellige muligheder, for udførelsen af disse behandlinger og derfor afholder vi en personlig konsultation, inden selve processen finder sted. 

Hårpigmentering: Professionelt og naturtro

Under selve konsultationen, vil vi komme nærmere ind på hvilken behandling som vil være mest effektiv, i dit unikke tilfælde. Den moderne teknologi til udførelsen af denne proces, er blevet forbedret og har taget topfart igennem de seneste par år. Hårpigmentering foregår igennem injicering med små pigmenter, som skaber en naturlig 3D effekt. Resultatet vil være et hår som fremstår tykkere og tættere, gennem disse nye avancerede metoder. Du er ikke længere nødt til at affinde dig med ikke at være helt tilfreds, da der nu findes trygge og naturtro alternativer, som kan forbedre tilstanden af dit hår, igennem en kort proces.

Afhængig af hvilken hårtype du har, vil behandlingen variere herefter.
Eksempelvis: 

• Skaldethed – Her anbefales 3D Scalp Micropigmentation, hvilket vil skabe en illusion af kortbarberet hår, som vil fremstå helt som dit eget. 

• Tyndt hår – Her udføres Scalp Micropigmentation, hvilket vil få dit hår til at synes tykkere efter behandlingen. Denne kan også udføres på kvinder, som ønsker et mere fyldigt look til deres hår. 

• Høje tindinger – Dette er den mest gængse type hårtab, som mange er generet af. Scalp Micropigmentation sørger for at skabe en flot overgang imellem din naturlige hårgrænse og pigmenterne, som giver et virkelighedstro resultat. 

• Alopecia – Mange af vores klienter er kommet til os med denne tilstand og ønsket at få genoprettet det tidligere udseende af deres hår. I dette tilfælde vil sværhedsgraden variere fra person til person, men vores professionelle og dedikerede personale står klar, til at give dig den bedste vejledning og behandling. 

• Arvæv – Har du tidligere fået foretaget en hårtransplantation, kan dette være den perfekte behandling for dig. Scalp Micropigmentation vil dække grænserne fra arvæv til hårgrænse og vil dermed give en usynlig dækning. 

Ønsker du at vide mere omkring hårpigmentering og hvad mulighederne er for dig? Så kan du med fordel finde mere information her.