editorial

Rigtig mange mennesker er vilde med København, om vi så ser på vores hjemlige folk, eller man spørger turisterne om, hvorfor de besøger den danske hovedstad.

Det er da også en pulserende by, der lever meget på sin grønne omstilling, skuen fremad og fokusere på sin know how og flytte sig ind i fremtiden, mens man dårligt nok er begyndt at overveje den slags i andre lande.

Men samtidig er København også en gammel hovedstad, der ikke har været udsat for attentater eller besættelser af så mange andre magter gennem tiden, hvorfor der er bevaret meget historisk i byen – rigtig meget for at være ærlig.

Derfor kan det være rigtig meget at opleve i København, om man så er til at kigge bagud i tiden, eller man er mere interesseret i at se, hvad der sker af aktivitet i byen lige nu.

Hvad er du ude at opleve i København?

Det er også meget skarpt sat op, at man bevæger sig mellem disse to poler, for der er jo mange facetter nede blandt disse to, og begge disse områder kan da også overlappe hinanden, men det er mere for at sætte det i perspektiv mod to fordelinger, der ofte er modpoler mod hinanden.

Men det drejer sig jo også om, hvor man så leder efter information angående, hvad man gerne vil opleve i København.

Man kan kigge i en brochure for et museum, eller man kan besøge en mere lokal hjemmeside for et område i København for at dykkere mere lokalt ned i, hvad der rører sig i områder af byen.

Dette kunne eksempelvis være vesterbroavisen.dk.

Et godt tip i denne forbindelse er dog at bevæge sig ud af ens komfortzone, så man kan opleve noget andet end det, man føler sig tryg ved – for så er det vel også en mere reel oplevelse!