advertorial

Det perfekte sted at henvende sig

Bedst som du kommer cyklende en morgen på vej til arbejde, så kan din smartphone ryge ud af jakkelommen og ramme fortovet. Pludselig har du en telefon, hvor skærmen er totalt smadret. Herefter har du to muligheder, enten at skifte telefonen ud eller få den repareret. Den første mulighed er ofte en dyr omgang, da både Apple og Samsung i dag tager mange tusind kroner for at sælge dig en ny smartphone. Vælger du i stedet at få telefonen repareret, så får du hurtigt og billigt dit kæreste eje tilbage i en stand, som var den købt fra ny. Repphone i Aarhus er i den forbindelse det perfekte sted at henvende sig.

Skærmskift på 45 minutter

Din smartphone skal ofte kun ramme en fortovsflise en enkelt gang, før fronten på den er fuldstændig krakeleret. Derfor tilbyder Repphone dig iphone reparation århus, så du i løbet af 45 minutter kan få din telefon tilbage. Mange er i dag fuldstændig afhængige af deres telefoner. Netop derfor har Repphone specialiseret sig i at udføre for eksempel skærmskift så hurtigt, at du kan få telefonen med derfra næsten med det samme. Men selvom reparationen går kvikt, så bliver den stadig udført ordentligt og korrekt. De ansatte her har nemlig stor praktisk erfaring med at rode i den indmad, som din smartphone består af.

Meget at smile af her

Hos Repphone har teknikerne for længst erfaret, at mange kan være i tvivl om, hvor vidt det kan betale sig at få telefonen repareret. Derfor tilbydes du altid en virkelig god kundeservice her, der består i, at en erfaren tekniker altid kigger din telefon grundigt efter, inden du kommer til at betale for en reparation. God kundeservice og en forlængelse af levetiden på din smartphone, det er opskriften på succes hos Repphone. Virksomheden holder til i Smilets By, og ja der er meget at smile af, når du får din smartphone repareret her til en god og fair pris.