editorial

Er du også vild med fornemmelsen af rene gulve under fødderne, synet af et hvidskuret køkken, og duften af rengøringsmidler efter en grundig overhaling af gulve og overflader? Men er du knap så entusiastisk når det kommer til selv at svinge moppen, kluden eller støvsugeren? Så er rengøringshjælp højst sandsynligt noget for dig.

Med rengørings hjælp kan du hver uge komme hjem til støvsugede og nyvaskede gulve, et rengjort badeværelse og et strålende, fedtfrit køkken – helt uden at du selv behøver at løfte en finger. Du skal selvfølgelig sørge for at der re ryddet op. Og på den måde kan rengørings hjælp fungere som en motivations faktor.

Hvorfor skal jeg betale for rengørings hjælp?

Måske synes du at betalt rengørings hjælp er lige i overkanten – og du har muligvis ikke lyst til at bruge penge på rengøring, da du fint lever med lidt skidt i krogene og nullermænd under sengen. Men her skal du tænke på, at skidt og snavs fungerer som udrugnings kasser for bakterier, svamp og andre potentielt helbreds skadelige mikroorganismer.

Støvmider, som bor i støv, kan være årsag til allergi og overfølsomhed, især for børn, som ikke har det samme immun forsvar som voksne. Dit snavsede hjem kan med andre ord forårsage sygdom hos dig og din eventuelle familie. Derfor er det vigtigt at holde en vis hygiejne standard, især når der er småfolk i huset. Og her er privat rengøring absolut ingen dårlig løsning.

Få hjælp til rengøring hos Jims Rengøring

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren rengørings hjælp i den sydlige del af Jylland, kan du med fordel vælge Jims Rengøring. Jims Rengøring har mange års erfaring inden for såvel erhvervs rengøring som rengøring i private boliger. Du kan læse mere, og booke tid til en rengørings aftale, på hjemmesiden https://www.jims.dk/