editorial

Er du på jagt efter profilbeklædning? Der er i dag mange klinikker, butikker og generelt i detailbranchen, der vælger at få lavet profilbeklædning til deres medarbejdere. Det giver et professionel signal, når man træder ind i butikken eller klinikken. Det giver samtidig et indtryk af at man tager sin faglighed seriøst og at man præsenterer virksomhedens vision og værdier.

Du kan i dag vælge mellem et stort udvalg af forskellige artikler, når du skal vælge profilbeklædning. Det kan dermed være en fordel at gøre sig nogle overvejelser af, hvad man går efter både i forhold til kvalitet, beklædningsartikel og hvad designet skal være. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal bestille profilbeklædning?

Når du skal vælge profilbeklædning, er det næsten kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Du bør derfor først forholde dig til, hvad du ønsker at opnå med din profilbeklædning. Herefter skal du vurdere, hvilken beklædningsgenstand der passer bedst til din klinik eller butik. Det kan være en t-shirt, en polo, en kirtel eller måske noget helt andet. Herefter bør du tage hensyn til komfort, bevægelighed og kvaliteten på tøjet. Der findes mange forskellige varianter i forskellige kvaliteter på markedet. Du bør derfor tænke over kvaliteten, da det er et varemærke for klinikken og et signal du sender til dine medarbejder og kunder. 

Herefter bør du overveje, hvad der skal trykkes på trøjen. Skal det bare været et logo? et slogan eller måske en særlig kampagne I kører med. Du bør også forholde dig til, om profiltøjet skal være i en farve, der passer til klinikken visuelle identitet. Det giver en genkendelighedsfaktor, der har en stor betydning for helhedsindtrykket. 

Hvor skal du bestille dit profiltøj fra?

Hvis du skal bestille profilbeklædning til en klinik af høj kvalitet og til de stærkeste priser, kan vi varmt anbefale at besøge https://sundesign.dk/.