editorial

Skumfiduser er måske ikke noget, du umiddelbart forbinder med lækkert slik, som du kan servere til en event eller nyde til aftenkaffen.

Måske tænker du på det som noget hvinende sødt og klistret, der kun gør sig godt i ny og næ over et bål. Men netop denne forestilling vil the Mallows gøre op med, og det er de lykkedes med ved at skabe skumfiduser, der er lækre og økologiske.

Det er godt at vide, hvor man kan købe flowpacks med netop disse skumfiduser. Flowpacks er nemlig smarte på den måde, at de er mere hygiejniske og overskuelige end store poser.

Derfor er flowpacks oplagte til enhver form for event eller begivenhed, hvor du gerne vil give dine gæster mulighed for at smage på skumfiduser, der smager lidt ud over det sædvanlige.

Mad / skumfiduser / dessert / Storkøb

Sådan kan du bruge de lækre flowpacks

De nye lækre skumfiduser fås i et væld af varianter. Vil du gerne smage lidt forskelligt, er det oplagt at købe flowpacks, da man således nemmere kan mixe og matche.

Det er også et oplagt valg for virksomheden, der skal holde event. Det kan nemlig være smart at have noget at dele ud af, sådan at folk kommer over til ens bord eller stand og falder i snak. Her er flowpacks igen geniale, da de sørger for en lille portion eller smagsprøve til hver person.

Men faktisk kan disse pakker også være smarte for dig, der bare gerne vil have noget lækkert, som du kan give med i madpakken eller have med i lommen på farten.

Opdag de nye skumfiduser i dag

Hvis du endnu ikke har smagt The Mallows, så er flowpacks den geniale måde at stifte bekendtskab med de nye skumfiduser.

Det gør nemlig, at du kan prøve de forskellige smagsvarianter, der findes både med og uden chokolade. Så kan du hurtigt finde ud af, om det er noget, der falder i god jord hos dig og resten af familien.