editorial

Der er virkelig mange seværdigheder at se på i Smilets by, hvis man kommer som turist til fra andre egne af landet eller for den sags skyld udlandet, som man kan tage sig tid til at se.

Hvis vi bare ser på, når andre danskere skal besøge Aarhus, så gør de det ofte, når de skal besøge noget familie eller venner, og så tager de højst ud at spise et givent sted og opholder sig ellers inden fremfor at se på seværdigheder.

Her vil vi give et skud ud til, hvordan man kan opleve Aarhus under nogle lidt mere uformelle og sjove rammer, som nok skal være med til at gøre oplevelsen helt unik.

Du kan nemlig arrangere en julefrokost i Aarhus i den forstand, at du måske samler venner fra nær og fjern over hele landet til at samles i Aarhus, hvor der er gode faciltieter og muligheder for at afholde dette.

Så kan I for eksempel mødes tidligt og besøge kunstmuseet ArOS eller tage en tur ned langs vandet og se Den Permanente Badeanstalt, mens I skutter jer sammen og forsøger at holde varmen, mens I glæder jer til at få varmen indenfor senere på dagen.

På vejen til julefrokosten kan I slå slendre nedad gågarden og se på butikker, hvor der garanteret er noget udvalg, som vil tiltale flere forskellige af jer.

Når I så er nået frem til julefrokosten, er det ellers bare med at hygge sig med mad, hygge, drikkelse, og hvad der ellers hører til.

Er overskuddet der til det dagen derefter, så kan man jo også benytte den dag på at se på et par seværdigheder mere, inden man respektivt begynder at bevæge sig i hver sin retning, hvor I bor.

Derhjemme vil man hver i sær garanteret se tilbage på en helt uforglemmelig oplevelse.