editorial

Der findes mange forskellige former for voksenlegetøj her i den seksuelle verden, og vi vil gerne få dig til at værdsætte den eller de redskab(er), du ligger inde med.

Hvis man aldrig har befundet sig i den alsidige verden med voksenlegetøj, så kan man måske forledes til at tro, at det blot handler om at investere i sjove artikler til runde fødselsdage, svendegilder eller polterarbender.

Voksenlegetøj er bestemt en udpræget gaveidé til disse arrangementer, men hvis man for eksempel sammenligner det med konditor-faget, så findes der jo også kager, man bruger til både sorg og glæde og nogle gange til begge dele – voksenlegetøj skal dog ubetinget ses til brug ved fornøjelse.

Nogle mennesker kan også føle sig generte eller blufærdige over at snakke om voksenlegetøj, som jo – hvis man ikke skulle have fanget det – er det samme som sexlegetøj, men voksenlegetøj burde slet ikke være så tabubelagt emne at snakke om og diskutere.

Selvfølgelig skal man måske ikke debattere den rette størrelse dildo sammen med mormor til familiemiddagen, men mange par, både dem i løse og faste forhold, bruger voksenlegetøj og ville have godt af at vende brugen af remedierne og deres gøren og laden med andre par for at høste erfaringer til dem selv og/eller et besøg i swingerklubben, hvor der ofte er brug af voksenlegetøj.

Man snakker jo også med naboen om, hvilken slags plæneklipper der er mest økonomisk og effektiv at købe, og hvis man kan optimere noget så vigtigt som ens sexliv, så ville det da være ufordelagtigt ikke at gøre sig klogere på det emne, da man gerne skal høste erfaring omkring sex hele livet.

Måske har du og din partner noget sexlegetøj derhjemme, der ikke lever op til de forventninger, I har til jeres sexliv, eller også har I brug for en gevaldig opdatering af udstyret.

Uanset hvad er det vigtigt at snakke åbent med sig selv og andre om det, så man får det optimale ud af sexakten.