editorial

Er du bilejer, er du sikkert opmærksom på, hvad det kræver at servicere og vedligeholde en bil. For mange er bilen et utrolig vigtigt redskab i hverdagen. Bilen er med til at sikre, at logistikken går op i en højere enhed i en travl hverdag. Det gælder både når du skal til og fra arbejde, eller hvis du har børn, som hver dag skal hentes og afleveres i børnehave, skole og fritidsforening. 

Der vil dermed ikke være tid til at skulle undvære sin bil i længere tid. Skulle der opstå en skade på bilens karosseri, kan det være en fordel at have kontakt til et skadecenter i byen, som du bor i eller arbejder i. Dermed kan du let sende bilen på værksted, imens du er på arbejde. 

Sådan vælger du det rette skadecenter til din bil

Når du skal vælge et skadecenter til din bil, kan det være en fordel at vælge et skadecenter, som kender din bil. Det kan være, at du i forvejen har indhentet et tilbud eller har en prisaftale fra start. Dermed bliver du ikke overrasket over regningen, når din bil er lavet. Som regel når bilen er gået i stykker eller er blevet påkørt, skal den fragtes af vejhjælp til det værksted du foretrækker. Her er det vigtigt, at du har talt med værkstedet forinden, så du ikke skal betale ekstra for at flytte bilen til et andet værksted. 

Find et pålideligt og kompetent skadecenter

Er du på jagt efter et skadecenter, hvor du kan forvente en professionel service og konkurrencedygtige priser på det udførte arbejde, skal du uden sammenligning vælge Pers Autoopretning. Her kommer din bil til at se ud som ny igen. De har nogle fantastiske fagfolk, der sætter en ære i deres håndværk, når der skal rettes op på en bule eller monteres en ny plade til bilen.