editorial

Står du og overvejer at få udskiftet dine vinduer anbefales det ikke at kaste dig ud i projektet selv, men får en uddannet glarmester til at udføre opgaven. Det kan ellers være ikke alene farligt selv at udskifte dem men du risikere også at du får sat dem forkert i så de ikke holder så længe som de ellers kunne. Samtidig kan du med fordel få råd og vejledning af glarmesteren. Både i valg af vinduer, men også i forhold til hvordan du bedre kan vedligeholde dem og resten af boligen.

Der skal luftes ud

Ironisk set bliver vores boliger på andre områder mere usunde, som vi får dem renoveret og får bedre vinduer og isoleringer. Med isoleringen og de bedre boligforhold bliver det svære at få gennemluftet boligen og det giver grobund for fugt og svamp. Her kan din glarmester råde og vejlede dig i, hvordan du bedst får luftet ud, så du ikke alene sikre dig at du ikke får svamp, men også at dine nye vinduer holder i årtier. Det kunne f.eks. være en glarmester i Falster.

Hvordan finder du den bedste glarmester

Når du skal finde en glarmester til at udskifte dine vinduer, er det en god ide at starte med at kontakte flere og få et tilbud. Gerne skriftligt. Derved sikre du dig at du ikke har været så uheldig at du blot har ringet til den første og dyreste i området. Det er vigtigt at du ikke kun har fokus på prisen, men også på materialevalg.

Det er også en god ide at tjekke de valgte glarmestre på Trustpilot og se hvad andre tidligere kunder har haft af erfaringer. Du skal ikke fokusere på de dårlige og gode anmeldelser, men se om der er noget der går igen i anmeldelserne. Hvis flere siger det samme, kan du nok forvente samme oplevelse.