editorial

Går du med overvejelser om at opgradere dit multimediecenter i bilen, kan du med fordel vælge Apple Carplay. Apple Carplay er for dig som ønsker at gøre din bil smart, mens du er på farten. Det vil sige, at du kan høre det musik du kan lide, læse og svare på meddelelser uden at skulle have din smartphone frem samt have mulighed for at bruge en GPS, når du skal have hjælp til at finde vej.

Der er i dag mange der vælger at opgradere deres radio til Apple Carplay. Det ser både godt ud, da det virker som en naturlig integration i bilen. Apple Carplay virker også både til Apple- og Android-produkter.

Alle fordele ved at vælge Apple Carplay

Der er som udgangspunkt mange gode fordele ved at vælge Apple Carplay til din bil. For det første får du mulighed for at besvare opkald direkte fra bilen. Her kan du koble dig på trådløst gennem Bluetooth. Det betyder, at du ikke skal have telefonen fremme, når du kører bil eller op til øret. Her går det direkte i anlægget. Når du er koblet på anlægget, betyder det også at du kan styre musikken fra Spotify eller dine andre playlister på din smartphone.

Med Apple Carplay kan du også se, når du modtager beskeder og læse dem direkte på skærmen.

Sidst men ikke mindst er der integreret navigation i Apple Carplay. Det gør at du altid let og nemt kan finde vej, hvis du måtte have behov for det. På denne måde skal du ikke tænke på, hvor meget strøm der er tilbage på din Smartphone.

Hvem kan hjælpe med at installere Apple Carplay?

Hvis du er i markedet for at få professionel hjælp til at få installeret Apple Carplay i din bil, kan du med fordel besøge carvision.dk. Her finder du også alt andet biltilbehør til din bil.