editorial

Hvis du lige er begyndt at tænke på at indrette dit hus, og det første på listen er din stue, så kan det måske føles lidt overvældende at få alle brikkerne til at falde på plads og skabe et harmonisk og tiltalende lokale. Du skal overveje farverne på væggene, hvilken slags møbler du allerede har, og hvad du har brug for, og hvordan du arrangerer dem. Men den første ting, du skal finde ud af er, hvad din dekorationsstil er. At se på fotos af andre stuer, kan måske hjælpe dig. Når du kender din stil, begynder du at få gode idéer til  hvilke møbler, farver, gardiner, gulvbelægning, samt tilbehør, der skal være i din stue.

Møbler

Et almindeligt problem, folk ofte har, er at de ikke helt ved, hvordan man bedst arrangerer sine stuemøbler. Oftest skubber folk en sofa mod den ene væg, et par stole mod den anden, og det er det. Men at arrangere møbler er noget, der kræver lidt mere planlægning. Der er vigtige overvejelser, som at vælge et samlingspunkt, oprette samtaleområder og overveje hvor folk bevæger sig rundt.

Tæpper

Små tæpper kan være en stor udfordring når det kommer til at indrette en stue. Der er flere grunde til, at det er vigtigt at bruge dem, men før du køber noget, bare fordi du kan lide det, skal du sørge for at kende alle tommelfingerreglerne for stuetæpper. Størrelsen er den vigtigste overvejelse med ethvert tæppe. Når et tæppe er for lille, kan det få hele rummet til at se underligt ud. Sørg derfor for at kende den bedste størrelse til din stue og tænk på hvordan dine møbler er arrangeret. Alle møbler skal sidde på toppen af ​​tæppet, og ideelt set skal der være ca. en halv til en hel meter af det blottede gulv mellem kanterne på tæppet og lokalets vægge.

Få yderligere inspiration på https://nyhedshuset.dk/