editorial

Når man kommer til skade med led og muskler, hvilket de fleste gør en gang i mellem, er det ikke altid tilstrækkeligt at lægge is på det beskadigede område og holde det i ro. I mange tilfælde er forstuvninger, fibersprængningen eller forstrækningen så alvorlig, at muskler og ligamenter kræver genoptræning. Til dette formål er det en rigtig god idé at opsøge en dygtig fysioterapeut, som gennem øvelser og manipulation kan genskabe såvel bevægelighed som styrke i det ramte område. Og så undgår du måske at lave endnu flere skader på dig selv under restitutionen.

Hvor kan jeg få til fysioterapi i Herning?

Er du bosat i det skønne Midtjylland, nærmere bestemt Herning, kan du med fordel vælge Rygcenter Midtvest når du skal bruge en dygtig fysioterapeut. Hos Rygcenter Midtvest finder du nemlig alle former for behandlere, som har med bevæge apparatet, ryggen og ekstremiteterne at gøre – for eksempel fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og massører.

Dette betyder at du får adgang til et bredt felt af kompetencer, som kan hjælpe hinanden på tværs af fagene og dermed optimere din behandling. Rygcenter Midtvest beskæftiger udelukkende de mest fagligt dygtige og kompetente behandlere, som supplerer hinanden perfekt. Du kan vælge at modtage fysioterapi som en del af din kiropraktor behandling eller som enkeltstående ydelse, for eksempel i forbindelse med genoptræning efter en skade.

Du får hos Rygcenter Midtvest adgang til et veludstyret trænings center og til udførlig instruktion i øvelses terapi, specifikt rettet mod dit problem, fra de dygtige fysioterapeuter på stedet. Samtidig får du en undersøgelse af holdning og funktion, samt diverse andre behandlingsformer så som bløddels massage, hjælp til mobilisering af led eller tapening af muskler. Din fysioterapeut vil også kunne give dig øvelser, som du selv kan lave derhjemme og dermed fremskynde din heling og restitution.

Hvis du vil vide mere om fysioterapi Herning kan du blive klogere på rygcentermidtvest.dk