editorial

Alle større – og en del mindre – danske byer er i besiddelse af et apotek eller måske endda flere af slagsen. På apoteket kan du få udleveret læge ordineret medicin, og du kan købe diverse produkter til personlig pleje, prævention, hygiejne og meget andet. Apoteket vil typisk kunne tilbyde et stort udvalg af håndkøbsmedicin – og bor du ikke i nærheden af et større apotek vil du med stor sandsynlighed kunne bestille disse varer hjem til et apoteks udsalg eller udleverings sted i nærheden af dig.

Hvor finder jeg mit nærmeste apotek i Odsherred?

Er du bosat i det naturskønne Odsherred hedder dit lokale apotek Asnæs Apotek. Asnæs Apotek er leveringsdygtige i diverse apoteker services så som salg af håndkøbsmedicin og udlevering af receptpligtig medicin. Hos Asnæs Apotek kan du samtidig få kvalificeret rådgivning og vejledning omkring indtag eller anvendelse af begge typer præparater. De dygtige farmaceuter og farmakonomer står hver dag klar til at give dig de bedste råd med på vejen og hjælper dig gerne med udvælgelse af de rette apoteker varer.

Står du for eksempel for at skulle rejse på ferie til fremmede himmelstrøg, kan du på Asnæs Apotek få hjælp til at pakke et lille rejse apotek. Dette kan for eksempel bestå af solcreme og after sun samt plejende salve til sol forbrændinger, insektmidler og myggespray, flåt tænger, probiotika og andre midler til forebyggelse af ferie mave samt selvfølgelig kompressions strømper til flyet og materialer til sårpleje.

Hos Asnæs Apotek kan du også få vejledning omkring de eventuelle påkrævede vaccinationer samt anvisninger til hvorledes du får udfærdiget en medicin attest – et såkaldt pillepas. Dette skal anvendes såfremt du medbringer stærk receptpligtig medicin så som smertestillende eller angst dæmpende medikamenter, og fungerer som dokumentation for dit ejerskab over medicinen.

Du kan læse mere om Asnæs Apotek på asnaesapotek.dk