editorial

Står du og skal have malet din lejlighed? Man kan selv kaste sig over arbejdet, men man opdager hurtigt, at det drejer sig om et meget stort projekt at male en hel lejlighed med vægge, døre, vinduer, lister og paneler. For en professionel er det en helt anden sag. En maler kan gøre arbejdet på en tredjedel af tiden i forhold til en amatør.

image

Hvordan finder man en god maler?

Så melder spørgsmålet sig: Hvordan finder man en god maler, som udfører arbejdet på bedste vis og til den deadline, man har aftalt? Hvordan vælger man en pålidelig maler? Man kan jo spørge naboer, venner og bekendte eller familien om de kender en maler, der er til at stole på.

Malerkanonen – en god maler i Slagelse

En maler der er kendt for samvittighedsfuldt at udføre arbejdet er MalerKanonen (malerslagelse.dk). MalerKanonen har mange års erfaring i branchen, tilbyder et bredt udvalg af malerydelser, ansætter kun dygtige malere, bruger det helt rigtige udstyr og tilbyder malerarbejde til en fast pris enligt aftale.

Vælg ikke bare den billigste maler. Vælg en maler du kan samarbejde med, og som giver dig et fast tilbud uden ekstra udgifter eller tillæg. Læg mærke til hvordan de behandler dig som mulig kunde. Virker de seriøse? Svarer de på henvendelser? Er de imødekommende?

Med MalerKanonen får du en maler, som du kan sparre med helt fra begyndelsen. Du behøver måske råd og inspiration til valg af farver eller materialer. Hvis du undervejs har spørgsmål eller overvejelser, kan du frit henvende dig til MalerKanonen. Og når arbejdet er færdigt hjælper MalerKanonen dig med råd og vejledning omkring vedligeholdelse og pleje af overflader.

Vælg MalerKanonen, når du skal have malet din lejlighed. Så slipper du for ubehagelige overraskelser i form af uoverensstemmelser eller uventede omkostninger. Og så ved du, at opgaven kommer til at være færdig til den tid, I har aftalt.