editorial

Søger du svar på livets store spørgsmål – og har du svært ved at finde disse inden for de konventionelle paradigmer? Så kan du altid vende dig mod den alternative og spirituelle verden. Gennem holistisk behandling og terapi er det muligt at opnå en dybere indsigt i – og en højere erkendelse af – livets forunderlighed og alt hvad der normalt ligger skjult for os mennesker, i ånden og i sindet.

Hvor finder jeg en dygtig alternativ behandler på Lolland?

Er du bosiddende på Lolland eller Falster eller i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel tage kontakt til Torsten Nielsen fra Esteria. Torsten Nielsen er blandt de met erfarne og velrenommerede alternative behandlere på Sydsjælland, og har igennem årene hjulpet hundredevis af mennesker til en bedre livsstil, et højere selvværd, og en dybtgående forståelse af de mekanismer som styrer deres tilværelse.

Hos Torsten Nielsen vil du få en professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i dine individuelle problematikker. Torsten Nielsen sætter en ære i at yde en service som både er respektfuld og empatisk. Du vil altid opleve at være i sikre hænder – og at du til hver en tid kan sige fra, skulle du føle dig usikker. Torsten Nielsen vil altid søge at guide dig gennem processen så at du selv er ved roret hele tiden, i sikker forvisning om at din navigatør kan hjælpe dig til at styre uden om de værste klippeskær i løbet af din spirituelle rejse.

Når du vælger Torsten Nielsen som din alternative behandler kan du være sikker på at opnå øget selvindsigt og samtidig få et nyt perspektiv på den verden som omgiver dig. Du lærer om hvilke mekanismer – enten i dit nuværende eller i et tidligere liv – som har indflydelse på dine tanke og handle mønstre. Og så kan du samtidig opnå spændende og inspirerende erkendelser ved hjælp af clairvoyance i forskellige former.

Læs mere på esteria.dk