editorial

Når virksomhedens lønsystem skal skiftes ud er det vigtigt at du lægger en plan for udrulning og implementering.

Denne type systemer er på én og samme tid temmelig følsomme og kritiske for virksomhedens drift. Derfor er det essentielt at implementeringen af det nye system foregår så gnidningsfrit som muligt, og selvfølgelig i overensstemmelse med dine medarbejderes work flow.

Der skal til hver en tid herske tryghed omkring anvendelsen af det nye system. Dette kan du sikre ved hjælp af solid planlægning samtidig med at du minimerer risikoen for fejl. Og til hjælp med projektet kan du med stor fordel indhente en ekstern lønkonsulent.

Hvordan kan en lønkonsulent hjælpe virksomheden?

En lønkonsulent står først og fremmest for at sikre at dit nye lønsystem matcher virksomhedens krav til funktionalitet. Derfor er det en god idé at hive lønkonsulenten ind over projektet på så tidligt et tidspunkt som muligt.

På den måde kan du sikre at det er det rette system som bliver valgt, hvilket vil lette fremtidige integrationer med allerede eksisterende software og applikationer i virksomheden. Og du vil være garanteret et system som lever op til alle dine ønsker.

Dernæst kan en lønkonsulent hjælpe med den praktiske udrulning af systemet. På baggrund af en forudgående analyse vil lønkonsulenten sørge for at dette sker med respekt for medarbejdernes nuværende arbejdsgange.

Lønkonsulenten hjælper også gerne med undervisning af medarbejderne, for eksempel gennem workshops hvor alle kan lære det nye system at kende. Og så vil en lønkonsulent kunne være behjælpelig med eventuel fremtidig support.

Hvor kan jeg finde en god og pålidelig lønkonsulent nær Herning?

Har du brug for hjælp til implementering af lønsystem i din virksomhed i Herning? Så kan du trygt kontakte AX lønkonsulent konsulent Torben Deber fra Deber ApS. Du kan læse mere om Torben Deber og Deber ApS på hjemmesiden Deber.dk