editorial

Du kender sikkert godt til VVS folk og deres arbejde i private boliger. Måske har du på et tidspunkt haft behov for at tilkalde din lokale VVS’er i tilfælde af akut opståede nødsituationer – for eksempel hvis et vandrør er sprunget læk eller radiatoren ikke varmer. Men du har også brug for en VVS’er til andre opgaver i boligen.

Få hjælp til renoveringen hos en dygtig VVS’er

Hvis du skal have sat køkken og badeværelse i din bolig i stand i forbindelse med en renovering skal du efter al sandsynlighed have fat på en autoriseret VVS-installatør. Det er nemlig efter gældende dansk lov påbudt dig at overlade alt arbejde på de faste VVS installationer i bygningen til en faguddannet VVS’er med den rette autorisation.

Hvis du selv forsøger dig som gør det selv VVS mand kan du risikere at forårsage store skader på såvel mennesker som materiel. Og derfor er det vigtigt at du lader en dygtig VVS tekniker udføre arbejdet.

image

Skal der for eksempel etableres dræn i dit køkken eller på dit badeværelse til eksempelvis vaskemaskine eller opvaskemaskine er det en VVS’er som skal forestå denne opgave. Det samme gælder hvis du skal have opsat et nyt toilet, eller hvis der skal flyttes et afløb – for eksempel i forbindelse med etablering af bruseniche eller spa bad.

Det er også en VVS’er som skal hjælpe dig med sløjfning eller omdirigering af gas ledninger. Hvis ikke denne type arbejde udføres på forsvarlig vis kan du faktisk risikere at få andre menneskers liv på din samvittighed. Og skulle du være så heldig at dit klamphuggeri udelukkende afstedkommer materielle skader kan du være så godt som sikker på at din forsikring ikke dækker omkostningerne forbundet med udbedring af disse.

Find din VVS-installatør på Fyn

Dansk VVS & Klima A/S er din lokale VVS-installatør i Odense. Læs mere på danskvvsogklima.dk