editorial

Har du altid ønsket dig en hyggelig brændeovn som kan skabe stemning og atmosfære i dit hjem, men er boligen ikke helt indrettet hertil? Så kunne du overveje at anskaffe en moderne biopejs.

Hvad er en biopejs?

En biopejs er en installation som kan bringe hyggen ved et åbent ildsted ind i din bolig uden at denne er forsynet med en brændeovn, en pejs eller en kamin.

Biopejse fås i flere forskellige udformninger, og du kan således vælge mellem væghængte biopejse, biopejse som kan stå på gulvet, biopejse som kan bruges som rumdelere, og biopejse til indbygning.

image

En biopejs benytter bioethanol som brændstof og sviner stort set ikke. Det betyder at du får hyggen fra den levende ild uden de medfølgende problemer i form af sod og partikel forurening i din bolig.

Hvis du er på udkig efter en biopejs bør du se dig godt for og udelukkende købe godkendte produkter. Du kan for eksempel finde hvad du søger hos Bio-Pejs.dk.

Hvem er Bio-Pejs.dk?

Bio-Pejs.dk er en dansk virksomhed som har specialiseret sig inden for biopejse, elpejse og vandpejse samt udendørs installationer som for eksempel terrassevarmere, bålfade og stemningsfulde udendørs biopejse. Bio-Pejs.dk blev grundlagt i 2012 hvor biopejse endnu var et temmelig nyt fænomen. Den dag i dag er Bio-Pejs.dk leveringsdygtig i pejse og andre installationer fra hele verden – selvfølgelig i top kvalitet. Når du køber en biopejs hos Bio-Pejs.dk er du garanteret et produkt som lever op til alle de strenge krav og standarder inden for dette område. Du får en biopejs som er både sikker og slidstærk, og som du og din familie kan have glæde af i mange år. Og samtidig holder Bio-Pejs.dk nogle af markedets laveste priser på netop disse produkter. Du kan læse mere om biopejse, og finde den helt rigtige biopejs til din bolig, på hjemmesiden Bio-Pejs.dk