editorial

Når man har at gøre med et værksted, der har med biler at gøre, så vil man gerne have, at de kan klare det meste for en, så man ikke behøver at skulle besøge andre steder.

Det kan jo være, man har et værksted i Hillerød, som man meget gerne vil besøge hver gang, da der er for langt til det næste, som der kan klare på nogle af de ting, som man som regel skal have hjælp med.

Desuden har man nok lært personalet godt at kende her, og de er gode til at yde en ekstra service og gøre, at man får valuta for pengene; så kender de også ens bil(er) og kender til de behov, som man ellers har, som de gerne vil gå dét ekstra for, at man får opfyldt.

Værkstedet i Hillerød kan nok klare det meste for dig

Så som det første vil man jo gerne have, at de kan kigge på ens bil, hvis der er problemer med den, eller hvis den bare skal have skiftet olie eller lignende.

Måske er man også den type, der gerne vil have hjælp til selv små opgaver såsom at skifte en pære, så man ved, at det bliver gjort korrekt, så det ikke er ens egen skyld, hvis der er problemer her, så man sætter folkene på værkstedet til dette.

Men det kan jo også være sådan noget med en undervognsbehandling, som bilen skal have fikset, og det er de også leveringsdygtige i.

Men du er også så heldig, at hvis det nu ikke er din egen bil, der er problemet, men at du skal have købt en bil, så du kan få en ny, så er de også klar til at hjælpe dig med dette.

Måske er det ikke så meget at få en ny bil, der er problemet, men at du gerne vil leje en bil – det kan de også hjælpe med!

Tjek deres side ud: De kan hjælpe med meget mere endnu!