editorial

Står du og mangler hjælp til et byggeri i Frederikshavn? Så er HMU A/S klar til at hjælpe dig. HMU A/S er en moderne entreprenørforretning, der både tilbyder byggeri- og anlægsarbejde – alt sammen udført i højeste kvalitet og med god service. 

HMU A/S blev etableret tilbage i 1991, hvor der udelukkende var fokus på anlægsarbejde, men gennem årene har de udviklet sig og opnået mange forskellige kompetencer, så derfor tilbyder de nu også hjælp med byggeopgaver. Firmaet består af omkring 50 medarbejdere, og de har derfor en masse erfaring og kompetencer, de kan hive frem til de forskellige opgaver. 

HMU A/S kan hjælpe dig med alle former for byggearbejde

De mange kompetencer hos HMU A/S betyder også, at de kan hjælpe dig med en bred vifte inden for byggearbejde. De udfører blandt andet alle former for tømrer- og snedkerarbejde, og deres smedeafdeling udfører ligeledes stål til diverse byggeopgaver. 

Derudover udfører HMU A/S deres byggeopgaver i både hoved- og totalentreprise, så det er derfor et godt valg, hvis du går med byggetanker. Firmaet har tidligere erfaringer med at være med i større projekter fra start til slut, hvor de har været med fra den første streg på tegnebrættet til aflevering af nøglerne. 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave – uanset om den er lille eller stor 

Uanset om din opgave er lille eller stor, så er HMU A/S klar til at hjælpe dig. Her er der plads til alle former for opgaver. De kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan blive klogere på, hvad de kan tilbyde, og hvad du kan forvente. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at din opgave bliver løst med afsæt i dine ønsker og behov, så du får et endeligt resultat, der lever op til dine forventninger.