editorial

Uanset om du som privat person med jævne mellemrum skal sende pakker, eller om du som indehaver af en butik eller af en webshop hyppigt sender pakker ud til kunderne, ønsker du sikkert at gøre forsendelsen så billig som overhovedet muligt. Det er ærgerligt at betale for meget for pakkepost – især når det faktisk kan gøres temmelig billigt. Og det behøver ikke at vært svært eller videre tidskrævende at opnå billig forsendelse af dine pakker.

Hvor finder jeg billig pakkepost til ind og udland?

Når du står for at skulle sende en pakke bør du altid være i besiddelse af pakkens nøjagtige data. Det er vigtigt at du kender pakkens præcise mål og vægt – og at du er opmærksom på at irregulære pakker kan være dyrere at sende end almindelige firkantede pakker.

Dernæst skal du tjekke op på de aktuelle priser på forsendelse gennem de forskellige leverandører af fragt og distributions ydelser. Dem er der en del af – UPS, DHL, GLS, PostNord, DAO og Bring, for blot at nævne en håndfuld. Samtlige virksomheder tilbyder en bred vifte af forskellige produkter som hver især indeholder et varierende udbud af diverse tjeneste ydelser. Det kan godt være vanskeligt at holde sig opdateret på netop dette område, idet det for det første kan være svært at overskue det store marked, for det andet ikke altid er let at vide hvilke services man rent faktisk har brug for.

Du kan således få stor glæde af en forsendelses portal som sammenligner priser og ydelser fra alle de store pakkepost firmaer. Så vil du nemt og hurtigt kunne finde den optimale løsning for netop din forsendelse, og dermed slippe for at betale for tjenester du ikke får brug for. Hos billigpakkepost.dk kan du læse meget mere om hvorledes du slipper billigst af sted med forsendelse af pakke.