editorial

Professionel revision og regnskab af Niels Ole Ellegaard

Når du starter din egen virksomhed, er der tusind ting, du skal have styr på. Her handler det først og fremmest om at udvikle et produkt eller en serviceydelse, som kan tjene penge på markedet. Men i dette land har vi nogle meget indviklede skatteregler, som du kan blive straffet for ikke at følge til punkt og prikke. Ved du for eksempel, hvilke varer du kan trække fra i skat? Har du styr på, hvordan du skal betale moms? Spørgsmålene omkring dine regnskaber kan hurtigt blive mange, og det er derfor en rigtig god ide at få alt det, der handler om netop regnskaber overladt til en autoriseret revisor. En sådan revisor er nemlig en professionel aktør, der kender den danske lovgivning på området. Så ved at lade et revisionfirma komme ind over dit regnskab, så får du både tid og overskud til at kunne udvikle den forretning, du altid har gået og drømt om. Samtidig undgår du at blive indkaldt til torskegilde på det nærmeste skattekontor, fordi der er problemer med dine regnskaber. En professionel aktør med styr på tingene og mange år i branchen finder du hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard.

Få hjælp af Niels Ole Ellegaard

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard har siden starten i 1996 hjulpet en lang række virksomheder i hovedstadsområdet med alle former for regnskabs- og revisionsopgaver. Her kan du både få hjælp til momsregnskab og bogføring af bilag. Samtidig får du en rådgivende part for din økonomi, der altid sørger for, at regnskaberne stemmer, og at alle love og regler overholdes. Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard tilbyder både enkeltydelser i form af en billig revisor til en gennemgang af det afsluttende årsregnskab eller en mere permanent hjælp i hverdagen til bogføring af regnskaberne.

Alle kan kalde sig revisor

Hvis du eksempelvis bliver ansvarlig for regnskaberne i din lokale idrætsklub, så kan du faktisk kalde dig revisor, da denne titel ikke er beskyttet. Derfor er Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard et autorisret revisorfirma. Det betyder, at vores revisorer har gennemgået en uddannelse og en praktisk erfaring, inden de begynder at kigge på dine regnskaber. Det er din garanti for, at det ikke er amatører, der kommer i nærheden af dit bogholderi.

Niels Ole Ellegaard er fuldt med tiden

Hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard har vi fuldt med udviklingen. Det betyder helt lavpraktisk, at vi har reduceret brugen af papir. I stedet har vi taget de teknologiske muligheder til os, som passer til at udføre vores arbejde. Det kommer dig som kunde til gavn og glæde, da vi på denne måde kan garantere, at du dermed er i trygge hænder, og at vi overholder alle tidsfrister med hensyn til dine regnskaber. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for at stå på en generalforsamling og skulle fremvise et regnskab, hvor revisorpåtegnelsen fra Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard mangler. Så ønsker du hjælp fra et autoriseret revisionsfirma, der altid tilbyder konkurrencedygtige priser på professionelt revisionsarbejde, så kontakt Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard. Vi tjekker dine regnskaber, så du kan bruge tiden på at skabe vækst i din virksomhed.

Læs mere på:

https://no-ellegaard.dk/