editorial

Hvis du har et hus, det kan være et murstenshus, et sommerhus af træ eller en kolonihave kan det være nødvendigt fra tid til anden at renovere facaden. Inden det sker er det en god ide at begynde med at få det sandbæst. Et hus der er blevet sandblæst har ikke gamle malerrester, der er ingen grimme grønne alger og det er fri for pus og snavs. Det står helt rent og pænt og det gør det endelige resultat langt flottere og det vil også holde sig flot længere.

Samtidig vil det være nemmere for en håndværker at se, hvad der skal laves og renoveres inden at huset bliver malet. Hvis det er et træfacade, er det vigtigt at der sandblæses med fint sand, for ellers er der risiko for at træet bliver ødelagt. Det er også vigtigt hvis man gerne vil undgå fugt og skimmelsvamp, at sikre at facaden er tør, inden man maler eller murer murene op. Du kan få et malerfirma i Brøndby Strand til at afgive et tilbud.

Find den bedste maler til jobbet

Uanset hvilken håndværker du skal have til at lave noget hjemme, er det en god ide ikke bare at ringe til den første og bedste. Brug den tid det tager at finde frem til den bedste. Hvis du blot ringer til en ved du ikke om du har ringet til den dyreste i området, men ringer du til mindst 3 får du en bedre ide om prisniveauet.

Når du beder om et tilbud så bed også om at få at vide hvilken maling de bruger. Hvis de bruger en maling af dårlig kvalitet skal der males langt hurtigere end hvis der er brugt en maling af god kvalitet. Det er derfor ikke nok blot at kigge på prisen, malingen er lige så vigtigt et parameter.