advertorial

Det danske omskiftelige klima med store temperatur udsving og høj luft fugtighed kan være temmelig hårdt for biler. Biler er nemlig mestendels lavet af metal – og metal ruster nemt under disse vejr forhold. Hvis du ønsker at bevare din bils karosseri og undervogn intakt så længe som muligt, bør du med jævne mellemrum give din bil en rustbeskyttende behandling.

Hvor kan min bil få en undervogns behandling og rustbeskyttelse i Struer?

Er du bosiddende i Struer, Lemvig eller nærmeste omegn, er det en god idé at vælge et autoværksted som ikke ligger alt for langt væk fra din bopæl. Skal bilen beskyttes effektivt imod rust, er det ydermere smart at vælge et autoværksted som har speciale i antirust behandling og undervogns behandling. Og her kan du med fordel benytte Struer Undervognscenter.

Struer Undervognscenter er et autoværksted som har specialiseret sig i at behandle biler med rustbeskyttelse således at de bliver modstands dygtige over for korrosion.

Med en antirust behandling fra Struer Undervognscenter er du garanteret et karosseri og en undervogn som er effektivt beskyttet mod rust dannelse som følge af såvel regn, slud og sjap som kondensvand i undervognens hulrum. En antirust behandling hos Struer Undervognscenter kommer nemlig hele vejen rundt og giver din bil den optimale beskyttelse. Til dette formål anvendes det anerkendte middel TekTrol, som har sin egen formular for såvel antirust behandling som undervogns behandling. Denne følges minutiøst hos Struer Undervognscenter, som igennem mange år har anvendt TekTrol i forbindelse med rustbeskyttelse af biler.

Når du får din bil behandlet med TekTrol hos Struer Undervognscenter ydes der fire års garanti på undervogns behandling mod de sædvanlige to år. Du kan således nøjes med halvdelen af det normale antal behandlinger med rustbeskyttelse.

Hvis du vil vide mere om antirust behandling og undervogns behandling hos Struer Undervognscenter, kan du blive klogere på hjemmesiden struerundervognscenter.dk