editorial

Du betragter dine facader derhjemme samt taget, der efterhånden er blevet dækket med alge-plamager, som du godt kunne tænke dig, forsvandt.

Det er jo ikke lige en algebehandling, man render rundt og laver samtidig med al den almindelige, dagligdags rengøring såsom at støvsuge, vaske op og vaske gulv.

Der skal sættes tid af til at få foretaget en algebehandling.

Eller, det skal der faktisk ikke, i hvert fald ikke fra din side. Du skal nemlig helst bestille en algebehandling fra et professionelt firma, så det er dem, der skal afsætte tiden til at fjerne algerne, og ikke dig.

Måske tænker du, at du da sagtens selv kan gøre det og spare de penge, men for det første har du garanteret ikke udstyret til at gøre det korrekt, så det bliver mest effektfuldt.

Du har nok heller ikke forstand på, hvordan du lettest laver fremgangsmetoderne til at gøre rent med, så resultatet bliver aller flottest.

Og så det heller ikke tager alt for lang tid.

For hvad gør du med de områder, der ikke har alger på sig? Skal man gøre rent forbi dem eller tage dem med?

Hvad gør du, hvis det begynder at regne? Kan du fortsætte med at fjerne alger, eller skal du pakke sammen og holde for dagen.

Den slags ved de professionelle algebehandlere, hvordan man agerer efter, og det vil du ikke have tiden til at sætte dig ind i, før algerne har erobret husfacaderne og taget.

Du skal bare sørge for at lukke vinduerne og tjekke kalenderen, hvornår det passer dig bedst, at de kigger forbi og fjerner alger.

Og du behøver sådan set ikke være hjemme, for det meste er udendørsarbejde på linje med, hvis du bestilte en vinduespudser.

Og så skal du sørge for, at behandlerne kan komme til udenfor ved de berørte områder.