editorial

Når man er i gang med at renovere, så vil man helt sikkert opleve at der kommer til at være rigtig meget affald og gamle ting som ligger og flyder over det hele. Det er både irriterende, og det tager lang tid at få sorteret og fjernet det hele. Det er dog nødvendigt for at der kan blive plads til alt det nye. Vi guider dig her til den bedste løsning. 

Få hjælp til affaldet 

Du kan rent faktisk få hjælp til dit affald, og der er faktisk også nogen der gerne vil betale gode penge for det. Det lyder måske helt usandsynligt, men det er det faktisk ikke. Du kan få en jernhandler til at komme ud og sætte en container op ude foran dit hjem, og så kan du fylde den med alt det overskydende jern og metal, som ender med at ligge som affald fra renoveringen. Så kan I både få plads til at komme af med det i containeren, og I kan få en god pris for det, når de kommer og afhenter det. Det er virkelig en god deal for jer, og det kan godt betale sig for jer økonomisk. 

Ind med det nye 

Når I har fået ryddet alt jeres affald af vejen, og fået penge for det der var noget værd, så har I plads til at få alt det ind på plads. Det er den sjove del, og I kan langsomt de hvordan jeres hjem bygges op på ny. Der har været lang vej dertil, men nu begynder det at ligne noget. Når alle de store elementer er færdige, så kan I begynde at indrette og gå og finde ud af hvor alting skal have sin plads i det nye hjem. Der er mange der synes at denne del er den hyggeligste, og det kræver nok at man lige rykker rundt et par gange, før man finder ud af hvor alting passer ind.