editorial

Det kan være svært at kaste sig ud i en renovering, og det vil også ofte være en bekostelig affære. Men hvis du ikke har råd til en totalrenovering af din bolig, så kan du overveje at starte med at få lagt et helt nyt gulv. Gulvet gør meget for boligens look, og du vil opleve at det giver en helt ny stil og elegance til dit hjem. Vi guider dig her igennem processen. 

Tid til nyt gulv 

Et nyt gulv er noget af det smukkeste, og der findes rigtig mange forskellige muligheder indenfor gulve. Hvis du har gamle og slidte trægulve, så er det ikke sikkert at det kan betale sig at slibe dem med og få dem ordnet, da de måske ikke kan slibes mere. Der er rent faktisk nogle lejligheder hvor man fraråder at slibe mere på et gulv, da det simpelthen er så gammelt og tyndt efter mange slibninger. Her er den eneste mulighed at få lagt et nyt gulv, og det er da også klart den pæneste løsning. 

Vælg det rigtige materiale 

Hvis du har besluttet dig for at kaste dig ud i projektet, og få lagt et nyt gulv, så kommer du nu til den sjove del. Du skal vælge hvilket gulv du skal have. Dette kommer både til at være baseret på din smag og dit budget. Trægulv vil ofte være det dyreste valg, men det er også det der giver det mest eksklusive look. Det kommer også an på hvilket rum det drejer sig om, da vinylgulv for eksempel vil være oplagt til køkken og entre. Det er nemt at holde og det koster ikke så meget. Du kan finde et firma der udfører gulvarbejde i Randers, som kan hjælpe dig med opgaven. Så kan du få råd og vejledning til dit projekt.