editorial

Et badeværelse er i dag blevet en vigtig del af hjemmet. Der er flere børnefamilier, der prioriterer et stort badeværelser eller stiller krav til at der er minimum to badeværelset i hjemmet. Et badeværelse er vigtigt, da det er her man som regel starter og slutter dagen, når man skal i bad eller der skal børstes tænder. Et badeværelse kan også være et frirum, hvor du lige kan få pustet ud og samle dig selv, inden dagen starter.

Skab et grønt miljø med planter på badeværelset

Når du skal indrette dit badeværelse, kan du her skabe et voksens eller familiemiljø. Vi ser flere bruge badeværelset til at skabe en wellness stemning. Her kan du vælge nogle grønne planter, for at skabe naturvibes. Her er det vigtigt at vælger planter eller blomster, der kan holde til den fugtige temperatur, der kan opstå i badeværelset. Der vil heller ikke være sollys på badeværelset, hvorfor en stueplante typisk vil være at foretrække.

Sæt dit personlige præg

Der er ingen regler eller retningslinjer for, hvordan indretningen skal være i dit badeværelse. Vi ser derfor også at flere begynder at bruge kunst på badeværelset. Det kan være billeder, malerier eller plakater, som man typisk kan kigge på imens man er i bad eller på toilet. Du kan med fordel vælge en personlig plakat, som enten gør dig i godt humør eller motiverer dig, når du skal starte din dag. 

Skab et badeværelse der er indbydende

Når det kommer til indretning af dit badeværelse, kan det være afgørende i forhold til hvilke klinker og elementer du vælger til badeværelset. Her kan du gøre noget unikt ved at vælge et badekar der er ovalt, eller vælge en håndvask der enten står på bordet eller som har en anderledes form. Det er noget der gør indtryk og skiller sig ud fra mængden.

Find inspiration til indretning af badeværelse her.