editorial

Inden for de seneste år har mange virksomheder kæmpet for at overholde den nye persondata lov, som på visse områder er temmelig rigid. For mange virksomheder har dette betydet en fuldstændig omlægning af samtlige procedurer som relaterer sig til håndtering af persondata hos kunder, interessenter og sågar medarbejdere.

Er din virksomhed blandt de, som fortsat tumler med disse problematikker, kan du eventuelt søge hjælp hos dit lokale advokatbureau. Og ønsker du at benytte advokater med særlig ekspertise inden for persondata kan du med stor fordel kontakte Holst, Advokater.

Hvorfor vælge rådgivning angående persondata lovgivningen hos Holst, Advokater?

Når du går til Holst, Advokater med dine spørgsmål angående den nye persondata lov og GDPR (General Data Protection Regulations), er du sikret den mest kyndige rådgivning, baseret på bred og dybdegående viden samt mange års erfaring.

Hos Holst, Advokater finder du nemlig advokater og jurister, som har valgt at dedikere deres karriere særligt til persondata loven og dens mulige tolkninger. Samtidig besidder disse advokater en stor ekspertise inden for de rent tekniske konsekvenser af persondata loven, og kan således hjælpe dig med diverse formaliteter i forbindelse med dokumentation, som skal sikre, at din forretning er i overensstemmelse med lovgivningen.

Holst, Advokater kan hjælpe dig med en gennemgang af dine eksisterende persondata politikker – eller med udfærdigelse af nye. Det samme gælder databehandler aftaler, som indgås med diverse samarbejdspartnere. Holst, Advokaters rådgivning og konsulent virksomhed omfatter blandt andet kortlægning og vurdering af datastrømme, gennemgang og forhandling af databehandler aftaler, udarbejdelse af persondataretlige samtykker, samt risikoanalyser.

Holst, Advokater forestår også gerne håndtering af persondatabrud, herunder anmeldelse til datatilsynet, og forestår gerne undervisning og workshops med henblik på at ruste medarbejderne til de nye procedurer. Holst, Advokater rådgiver også i forbindelse med eventuel videregivelse af persondata til lande uden for eu og eøs, for eksempel i forbindelse med koncern overførsler.

Du kan læse mere om persondata rådgivning på https://www.holst-law.com/forretningsomr%C3%A5der/persondata.aspx