advertorial

Når der skal laves el arbejde i din bolig, er det meget vigtigt at du er opmærksom på de dertil hørende restriktioner. I følge gældende dansk lovgivning er det forbudt selv at rode med de faste elektriske installationer i en bygning. Disse installationer er defineret som dem du ikke selv umiddelbart kan afmontere og tage med dig ud af huset.

Dette betyder, at du gerne må skifte en pære eller en sikring – men skal der trækkes nye kabler, eller skal HFI relæet skiftes, skal der en autoriseret el installatør eller elektriker på banen.

Hvor kan jeg finde en autoriseret el installatør i Grindsted?

Hvis du bor i Sønder Omme, Grindsted eller på de kanter kan du med fordel benytte dig af West Entreprise ApS når der skal udføres el arbejde i din bolig.

Hos Westergaard El kan du være sikker på at få en lydhør og kundevendt behandling, og en professionel service. Westergaard El kan hjælpe dig med såvel renovering af eksisterende installationer som med udførelse af nye – på sikker og håndværksmæssig forsvarlig vis. Som autoriseret el installatør eller elektriker er Westergaard El et af de bedste bud på en full service virksomhed, som kan servicere såvel erhvervs virksomheder som private kunder med de mest holdbare og fremtids sikre elektriker løsninger.

Uanset om du ønsker dig et nyt HFI relæ, eller om du skal have omstruktureret samtlige installationer i bygningen – for eksempel i forbindelse med automatisering eller konvertering til et smart home – kan Westergaard El hjælpe dig med innovative løsninger og professionelt håndværk. Og så kan Westergaard El også være behjælpelig med det obligatoriske el eftersyn som skal udføres i forbindelse med udfærdigelse af ejerskifte forsikring.

Hvis du ønsker at vide mere om Westergaard El, og eventuelt få et tilbud på dit el arbejde, kan du blive klogere på hjemmesiden westergaard-el.dk