editorial

Skal du have bygget en ny carport, eller måske have opført et anneks i træ til dit hus? Så er det en faglært tømrer du skal have fat på. En tømrer kan hjælpe dig med alt fra design af dit byggeri til den praktiske udførelse heraf.

Find din lokale tømrer i Gribskov

Bor du i Gribskov eller i nærmeste omegn, og leder du efter en dygtig og erfaren tømrer? Så kan du med fordel tjekke Aage Andersen & Søn.

Aage Andersen & Søn er et firma med stor erfaring inden for alskens tømrer og snedker arbejde, og har igennem mange år betjent glade og tilfredse kunder på Gribskov kanten med professionelle og innovative løsninger. Hos Aage Andersen & Søn er kvaliteten i højsædet både når det gælder de anvendte materialer og når det handler om det udførte arbejde. Aage Andersen & Søn bruger gerne tid og kræfter på at udarbejde den perfekte løsning til dig som kunde således at du ender med et slutresultat du kan have glæde af i mange år.

Når du vælger Aage Andersen & Søn som din tømrer i Gribskov er du garanteret en kundevendte service med et såvel personligt som professionelt tilsnit. Du vil opleve at føle dig lyttet til – og at din tømrer gør sit ypperste for at opfylde dine ønsker og gøre dine boligdrømme til virkelighed. Uanset om du skal have lagt nyt tag eller trædæk på din terrasse, eller om du ønsker hjælp til et skræddersyet indbygget skab, kan Aage Andersen & Søn hjælpe dig.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Aage Andersen & Søn, som gerne træder til med hjælp til såvel private bygge projekter på den mindre skala som i forbindelse med større entrepriser. Aage Andersen & Søn er medlem af Byg Garanti, hvilket er din garanti for professionelt og holdbart tømrer og snedker arbejde.

Du kan læse mere om Aage Andersen & Søn på aage-andersen.dk