editorial

Som bilist og bilejer har du brug for en god kontakt til et lokalt autoværksted, som kan hjælpe dig med at få den bedste service af din bil. Med et autoværksted inden for rækkevidde er du desuden sikret, skulle din bil komme til skade eller få brug for en udskiftning af reservedele.

Hvem er Farvergårdens Autoservice ?

Farvergårdens Autoservice er dit lokale AutoMester værksted, som tilbyder autoservice i Aalborg. Når du vælger at få repareret eller serviceret din bil hos et AutoMester værksted, er du garanteret en høj kvalitet såvel når det gælder det udførte arbejde som når det handler om de materialer og dele, som anvendes i forbindelse hermed.

Farvergårdens Autoservice er kvalificeret til at tage sig af alle biler uanset type, mærke, model eller årgang. Uanset din bils mærke, kan du altså få udført service eftersyn og reparation heraf på Farvergårdens Autoservice . Farvergårdens Autoservice har erfaring med alle slags biler, og hjælper dig lige så gerne med din gamle og tæt på udtjente bil som med din helt nye bil. Er du i besiddelse af et eksemplar af sidst nævnte, kan du bevare og forlænge nyvogns garantien ved at overholde alle aftaler om service eftersyn hos Farvergårdens Autoservice. Farvergårdens Autoservice er nemlig autoriseret til at anbringe et AutoMester stempel i bilens service bog.

Hos Farvergårdens Autoservice går de dygtige og erfarne mekanikere meget langt for kunderne, og sætter en ære i at gøre arbejdet grundigt og med en høj grad af faglig stolthed og kompetence. Farvergårdens Autoservice sætte nemlig stor pris på såvel glade kunder som på sikre og trygge bilister på vejene.

Hvis du ønsker at booke tid til service eftersyn eller reparation – eller måske bare en generel snak om dine og din bils behov – kan du gå ind på hjemmesiden farvergaardensauto.dk og læse mere.