editorial

Hvis du går og overvejer at lade din bolig renovere inden for nærmeste fremtid r det en god idé at lægge en udførlig plan. Du bør fastsætte hvilke tiltag der skal udføres, og om du ønsker en gennemgribende istandsættelse med decideret ombygning.

Det er vigtigt at du får de rette håndværkere og fagfolk helt på plads fra begyndelsen. Du får sandsynligvis behov for en murer og en tømrer. Skal installationerne i køkkenet eller på dit badeværelse ændres skal der en autoriseret VVS installatør ind over.

Har du planer om at udskifte de elektriske systemer er den en autoriseret elektriker eller el installatør som skal håndtere dette. Og skal kronen sættes ganske eftertrykkeligt på værket bør du få en dygtig maler på banen som rosinen i pølseenden.

image

Kan jeg ikke bare selv udføre malerarbejdet?

Måske tænker du at det virker helt hen i vejret at skulle betale for maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Det er jo ikke et stykke arbejde som kræver autorisation – og man kan sagtens selv anskaffe såvel udstyr som materialer.

Men her skal du tænke på at en faguddannet maler med mange års erfaring og tilsvarende stor ekspertise inden for sit felt har de stærkeste forudsætninger for at levere et smukt og holdbart resultat.

Du kan roligt regne med at få langt flottere og mere ensartede vægge samt skinnende hvide lofter og strålende træværk når du lader en rigtig maler varetage indvendig maling af boligen. Og du kan være sikker på at resultatet holder sig flot i mange år fremover.

Hvilken maler skal jeg vælge?

Du bør altid vælge en maler som har et solidt renommé i lokal området. I Hillerød finder du mindst én afdeling af det landsdækkende malerfirma Malerkanonen. Klik ind på hjemmesiden malerhilleroed.dk og få et skarpt tilbud på professionelt udført maling af din bolig.