editorial

Det er en jungle at finde rundt i alle de advokater, der tilbyder bolighjælp. Hvem skal man vælge og hvorfor? Vi kan ikke pege en enkelt ud for dig, men vi kan give dig nogle gode råd, du med fordel kan følge, når du indleder jagten på den rette advokat.

Certificeret boligadvokat

Som nævnt er der mange advokater, der tilbyder køberrådgivning i forbindelse med boligkøb, og de fleste af dem gør ganske sikkert et hæderligt stykke arbejde. Men vil du være helt sikker på, at din advokat ved, hvad han eller hun laver, så vælg en, der er certificeret af Danske BOLIGadvokater.

En certificering ved Danske BOLIGadvokater betyder, at der er en række etiske og praktiske regler, som advokaten skal overholde, fx:

– du skal tilbydes et gratis formøde, så du kan afprøve kemien.

– du skal have en fast pris for arbejdet, som ikke kan ændre sig undervejs.

– han eller hun skal gennemgå boligkøbet fra A-Z.

– han eller hun må ikke have aftaler med eksterne parter, der kan føre til provision eller andet, der gør, at advokaten ikke handler 100% i din interesse.

Når du har fundet en egnet advokat, kan du trygt gå dit boligkøb i møde vel vidende, at han eller hun opdager det, hvis der er noget at komme efter.

Prisen for en boligadvokat

Vi har afsøgt markedet for priser på boligadvokater, og hvis du vil have en god pris og en advokat, der får gode anmeldelser fra tidligere kunder, så er Javed Aslam fra eboligadvokat.dk et godt bud. Du finder ham på https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.

Prisen for en komplet boligpakke er 6.250 kr. hos eboligadvokat.dk, og for de penge får du altså fuld tryghed i handlen. Og de arbejder ovenikøbet ud fra princippet “no cure, no pay” – altså at du ikke skal betale, hvis handlen af den ene eller anden årsag ikke går igennem alligevel.