editorial

Oplev de gode råvarer og de rigtige folk

Manden der i sin tid opfandt burgeren har gjort menneskeheden så stor en tjeneste, at det næsten ikke kan beskrives. En saftig bøf i en bolle med lidt salat og en god gang dressing, ketchup og syltede agurker er alt, hvad der skal til, for at du får et henrivende måltid, når du besøger en grillbar. Kvaliteten kan dog sagtens svinge, og du er desværre ikke sikret den gode burger, selvom stedet der sælger den kalder sig for en grillbar. Det kræver nemlig både gode råvarer og en vis rutine for at kunne fremtrylle den helt perfekte burger. For eksempel skal alle elementer i burgeren være nøje afmålt. Ingen gider for eksempel at spise en burger, hvor bøffen sejler rundt ovenpå en halv bøtte ketchup. De rigtige råvarer og de rigtige folk til at lave burgeren finder du hos Burger Grillen – Rungsted Havn.

Få burgeren med de fem grundsmage

Hemmeligheden bag den perfekte burger ligger i at ramme de fem grundsmage, som er salt, sødt, surt, bittert og umami. Dette er du garanteret, når du bestiller en burger i Rungsted ved Burger Grillen – Rungsted Havn. I dette område af Danmark står mange af de lokale til søs, når vejret tillader det. Det betyder så til gengæld, at de ofte er meget sultne efter et lækkert måltid, når de er tilbage på land. Dette krav opfylder Burger Grillen – Rungsted Havn.

Grillbar som fyrtårn

I gamle dage have søens folk et fyrtårn at spejde efter, når de skulle i havn. I dag har sejlerne en grillbar at kigge efter, når de nærmer sig land. Burger Grillen – Rungsted Havn ligger nemlig yderst på molen i havnen i Rungsted, så den er til at få øje på for de mange sulte søfolk. Men også andre i området har opdaget glæden ved at sætte tænderne i for eksempel den populære Umani Burger, som Burger Grillen – Rungsted Havn sælger med stor succes.