editorial

Gør livet ondt, eller hænger du fast i gamle mønstre? Så bør du prøve psykoterapi.

Hvorfor skal jeg gå til psykoterapeut?

Der kan være mange gode grunde til at besøge en dygtig psykoterapeut. En psykoterapeut kan fungere som coach eller sparring partner hvis du ønsker at udvikle dig mentalt eller åndeligt.

Det kan for eksempel være at du har problemer med at visualisere vejen til at nå dine mål i livet. Hvis du oplever at du sider ubehjælpeligt fast et sted i tilværelsen hvor du ikke ønsker at opholde dig kan du med en psykoterapeuts hjælp og støtte gøre dig fri, og lære at mestre dit eget liv.

En psykoterapeut kan også hjælpe dig hvis du døjer med en depression, eller hvis du lever med en angst lidelse. Begge disse dårligdomme kan være store forhindringer når det handler om at skabe den tilværelse man ønsker sig.

psykoterapeut ishøj

Gennem samtaler med en dygtig psykoterapeut kan du få klarhed over din situation ved at få problematikkerne frem i lyset og vendt en omgang. På den måde kan du nemmere forholde dig til potentielle forhindringer i din hverdag, og dermed overkomme dem.

Få hjælp til stress hos en psykoterapeut

Mange psykoterapeuter har specialiseret sig inden for stress behandling. Er du sygemeldt med stress kan det være en stor hjælp at gå i psykoterapi.

Her kan du få mulighed for at snakke om de bekymringer og følelser som uvægerligt popper op når man er sygemeldt. Og samtidig kan du få hjælp til at finde de værktøjer som kan hjælpe dig med at navigere uden om stress triggers i fremtiden.

Hvor kan jeg gå til psykoterapi i Ishøj?

Er du bosat i den sydlige del af hovedstadsområdet eller på den københavnske vestegn kan du altid booke en tid til en indledende konsultation hos psykoterapeut Anni Thybo – læs mere på annithybo.dk.